voorkant alvar en ardis en het Avondrood
achterkant alvar en ardis en het avondrood

BINNENKORT VERKRIJGBAAR!

Alvar en Ardis gaan weer op avontuur. Dit keer is de aanleiding hun oma. Die heet oma Thea en is op z’n zachtst gezegd een aparte oma. Is jullie oma altijd rustig, verstandig en voorspelbaar? Nou, oma Thea niet. Die haalt namelijk nog wel eens streken uit waarvan haar familie heel erg hard moet zuchten.

Net als een tijdje terug. Toen vonden Alvar en Ardis hun oma boven op een kast. Wat ze daar deed? Dat kun je dus lezen in dit verhaal. Ik kan wel alvast verklappen dat er weer ronduit gevaarlijke situaties in dit boek voorkomen en dat er iemand gered moet worden. Het is dus zeker geen boek voor degenen die niet van spannend houden. Die kunnen beter een ander boek lezen.

Weet je wat misschien nog wel het leukst is? Alle kinderen met een berg fantasie mogen mee en jij dus ook! In dit boek gaan Alvar en Ardis naar de andere kant van de wereld. Roslin, Dalbert en Grimm gaan natuurlijk mee.

Alvar en Ardis en het Avondrood is een spannend boek voor kinderen van ongeveer 10 tot 12 jaar. Het is anders dan de meeste boeken want het is nog niet af. Het verhaal is er wel, maar de tekeningen niet. Ik wil namelijk liever zien wat er in JOUW hoofd gebeurt. Dus pak je potloden, stiften, verf, wat je maar wilt gebruiken en ga mee op avontuur.
Of ga gewoon lezen, mag natuurlijk ook, wat je wilt… 

 

Hieronder vind je een inkijkexemplaar van Alvar en Ardis en het Avondrood.

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.